Şehit Polis Emre Yalçın Anaokulu

Vizyon: Yaşam boyu öğrenme felsefesini kendine rehber edinmiş uzman eğitim kadrosu ile yenilikçi, eğitimin var olduğu her alanda saygın bir yeri olan, aziz vatanımıza ve şanlı ecdadımıza layık nesiller yetiştiren, "Yüksek Standartlı” bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.

Misyon: Büyük Türk Milletinin milli, ahlaki insani manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; Ailesinin, Vatanının, Milletinin, Bayrağının ve İstiklal Marşı’nın kutsallığının farkında olan… Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı görevlerini ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş… Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bütünlüğü bakımından dengeli, gelişmiş bir karaktere sahip, özgür iradeli… Bilimsel analitik, eleştirel düşünebilen, duygudaşlık kurabilen, geniş bir dünya algısına sahip, insanlık adına nitelikli çocuklar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama:11:30 Ders Bitiş:16:30
Servis Bilgisi: Okul Servisi
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1.Beyaz Bayrak Projesi 2.Beslenme Dostu Okul Projesi 3.Okul Sağlığı projesi 4.Su hayattır projesi

Telefon - 328 718 1071

WEB - https://sehpolemreyalcinanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi.1791 sokak. NO1 Adana Yolu Karalar Petrol civarı